En fördel när man använder sig av reklamgodis för att marknadsföra sitt företag är att det går att variera i det oändliga. Beroende på vilket tillfälle det handlar om, och vilken säsong det är, så kan ni välja godis utifrån det och på ett roligt sätt anpassa er marknadsföring efter det. Varje säsong har sina speciella klassiker. En chokladask full med godsaker slår aldrig fel till jul, och ett påskägg med olika sorters godis vid påsk är alltid uppskattat. Eller varför inte välja något kusligt godis inför Halloween? Att anpassa sig efter säsongen är ett roligt och trevligt sätt att marknadsföra sig. Sprid ert budskap tillsammans med högtidens budskap. Högtiderna är en tid för gemenskap och glädje. Det är den tiden på året då människor samlas för att sammanfatta det senaste året och umgås, såväl familjer som företag. Låt ditt företag bli en del av den gemenskapen och glädjen. Högtiderna symboliserar nya möjligheter, och är ett utmärkt tillfälle att marknadsföra sig via godis. Låt ditt budskap bli ett med julen eller påskens budskap, om nya möjligheter, pånyttfödelse och gemenskap.

Det finns få saker som människor har så positiva associationer till som det klassiska julgodiset och påskgodiset. Det påminner om barndomens högtider, julstrumpor och äggjakt. Det är alltid ett uppskattat sätt att få potentiella kunder att känna sig sedda och är garanterat att skapa en god stämning.

Eller varför inte lysa upp vardagen för era potentiella kunder genom att göra reklam för er själva med godis en helt vanlig tisdag? Det är inte bara vid högtiderna som godis är uppskattat, ibland kan det behövas väl så mycket i vardagen.

Oavsett vilken tid på året det är och vilken högtid som är i antågande så finns det alltid möjligheter att variera reklamgodiset efter behov. Det finns inget tillfälle då era kunder inte kommer att uppskatta det!